PRVOMAJSKI IZLETI

Pomlad in prvomajski prazniki ponujajo odlično priložnost za raziskovanje novih krajev in doživetij. Obiščite Azurno obalo ali Italijo za sproščujoč oddih ali pa odkrijte mestni utrip evropskih prestolnic. Vzemite si čas za uživanje v lokalni kulinariki in tradicijah ter spoznavanje raznolikih kultur. Ne pozabite na udobno obutev in fotoaparat, saj vas čakajo nepozabne avanture in najboljša družba.

Kam boste odpotovali letos?

Pomlad in prvomajske počitnice so čas, ko že kar “vohamo” poletje in čakamo, da uidemo vsakdanji rutini. Nagradite sebe in svoje najbližje s potovanjem, da skupaj ustvarimo čudovita doživetja ter spomine. Supra Travel Vam ponuja široko paleto privlačnih evropskih destinacij.

Družine in adrenalinske navdušence vabimo v čarobni svet kock Legoland ter fantazijski Gardaland, ki veljata za ena najboljših zabaviščnih parkov v Evropi. Izlet na Azurno obalo bo očaral vse avanturiste, ki imate radi mondene kraje. Cinque Terre, Benetke, Verona, Toskana in Firence so večne prvomajske uspešnice. Prestolnice Srednje Evrope so najlepše prav v času prvomajskih praznikov. Vse ljubitelje Alp pa vabimo na gorski izlet pod vznožje mogočnega Grossglocknerja.

Izbirate lahko med več kot 20 različnimi izleti in krajšimi potovanji, od Cannesa do Krakowa, od Prage in Dresdena do Sarajeva. Potujmo. Skupaj.

+10.000 potnikov

Nam je zaupalo v letu 2023

Primerno za vse generacije

Za prijatelje, družine in posameznike

BREZPLAČNA ODPOVED

Do 40 dni pred odhodom

Izberite svoj prvomajski izlet & potovanje