IZLETI POLETJE / JESEN 2024

Pozno poletje in začetek jeseni ponujata odlično priložnost za raziskovanje novih krajev in doživetij. Obiščite Azurno obalo ali Italijo za sproščujoč oddih ali pa odkrijte mestni utrip evropskih prestolnic. Vzemite si čas za uživanje v lokalni kulinariki in tradicijah ter spoznavanje raznolikih kultur. Ne pozabite na udobno obutev in fotoaparat, saj vas čakajo nepozabne avanture in najboljša družba.

Kam boste odpotovali letos?

Nagradite sebe in svoje najbližje s potovanjem, da skupaj ustvarimo čudovita doživetja ter spomine. Supra Travel Vam ponuja široko paleto privlačnih evropskih destinacij.

Družine in adrenalinske navdušence vabimo v čarobni svet kock Legoland ter fantazijski Gardaland, ki veljata za ena najboljših zabaviščnih parkov v Evropi. Izlet na Azurno obalo bo očaral vse avanturiste, ki imate radi mondene kraje. Cinque Terre, Benetke, Verona, Toskana in Firence so večne izletne uspešnice. Prestolnice Srednje Evrope so najlepše v jesenskem času, ko se mase turistov vrnejo nazaj domov in se umiri življenje v mestih. Vse ljubitelje Alp pa vabimo na gorski izlet pod vznožje mogočnega Grossglocknerja.

Izbirate lahko med več kot 20 različnimi izleti in krajšimi potovanji, od Cannesa do Krakowa, od Prage in Dresdena do Sarajeva. Potujmo. Skupaj.

Vse navedene cene so že z všteto prijavnino 10 EUR/osebo.

+10.000 potnikov

Nam je zaupalo v letu 2023

Primerno za vse generacije

Za prijatelje, družine in posameznike

BREZPLAČNA ODPOVED

Do 40 dni pred odhodom

Izberite svoj izlet & potovanje