Kdo smo

POTUJMO. SKUPAJ. 

Ker bi radi odkrili svet. Dovolite, da poskrbimo za vse podrobnosti (kot so prevoz, nastanitev in doživetja), vi pa se lahko osredotočite na navdušenja. 

Poznaš občutek?

Ko doživiš nekaj tako fantastičnega, da si to preprosto želiš ponoviti. In pripovedovati prijateljem. In objaviti na Facebooku. Zaradi tega vsako leto več in več mladih iz Slovenije potuje z nami. To je Supra!

Kar drugi imenujejo dobra ponudba, je nam razlog, da ponudimo več in bolje. Prečesali smo Evropo, izbrali hotele in nizke cene spustili še nižje. In kar drugi radi ponudijo kot dodatek, je pri nas pogosto že vključeno v ceno. To je Supra!

Imamo jih v krvi, živimo zanje. In ker radi spoznavamo nove kraje odkrivamo najlepša mesta, okušamo odlično hrano ter pijačo, želimo, da se imate odlično tudi vi. Zato že vrsto let sodelujemo s preverjenimi hoteli, kakovostnimi slovenskimi vodniki ter avtobusnimi prevozniki. Z nami Vam ne bo dolgčas. To je Supra!

Ponosni bomo, če nam boste zaupali svoje počitnice. Hvala, da ste Supra!

Pavle Kostadinovič
direktor

PS: ljudje nismo številke. Bolj kot kadarkoli prej šteje osebni odnos. Za vaša vprašanja in predloge sem vam na voljo na pavle@supratravel.si

REZERVIRAJTE Z ZAUPANJEM

+10.000 potnikov vsako leto z nami

Samo 20€ pologa za rezervacijo

Možnost plačila na obroke

Izleti primerni za vse generacije