GARDALAND

Gardaland, zabaviščno kraljestvo, kjer se fantazije prelevijo v resničnost, adrenalin pa pleše z domišljijo. Med očarljivo pokrajino najdejo iskalci vznemirjenja uteho na vzpenjajočih se toboganih, sanjarji pa se sprehajajo po čarobnih kraljestvih, polnih živahnih likov. Vsak kotiček šepeta zgodbe o pustolovščinah ter podžiga duh mladih in starih. 

Kjer vas čaka pustolovščina

Gardaland, ki leži ob Gardskem jezeru v Italiji, je eden najpomembnejših in največjih evropskih zabaviščnih parkov. Razprostira se na 46 hektarjih in se ponaša z mešanico vznemirljivih voženj, tematskih atrakcij in očarljivih predstav.

Najbolj priljubljene atrakcije v Gardalandu so: Raptor, obrnjeni tobogan; Oblivion: Črna luknja, vznemirljiva vožnja s prostim padom; Šaman, očarljiva VR izkušnja; Magic Mountain, klasični tobogan s slikovitim razgledom, ter Fantazijsko kraljestvo. Več kot 40 atrakcij zagotavlja nepozabna doživetja za družine ter iskalce adrenalinskega vznemirjenja.

Vse navedene cene so že z všteto prijavnino 10 EUR/osebo.

+10.000 potnikov

Nam je zaupalo v letu 2023

Primerno za vse generacije

Za prijatelje, družine in posameznike

BREZPLAČNA ODPOVED

Do 40 dni pred odhodom

Top doživetja v Gardalandu

Izkušnje, ki si jih boste zapomnili za vedno

BLUE TORNADO

Podajte se na dih jemajoč polet in se pripravite na vzlet na krovu ikoničnega nadzvočnega letala Gardalanda. Občutite adrenalin, ko se boste vzpenjali visoko v atmosfero, doživljali razburljive obrate, srce parajoče zavoje in bliskovite pospeške. Pripravite se na življenjsko vožnjo, v kateri je vsak trenutek napolnjen s pulzirajočim vznemirjenjem in neprekosljivimi občutki. To ni navaden tobogan – to je pustolovščina, ki vas bo pustila brez diha in hrepenenja po nadaljevanju.

DEŽELA PUJSE PEPE

Vstopite v akcijsko vesolje LEGO Ninjago, kjer lahko ambiciozni nindže preizkusijo svoje spretnosti na vznemirljivih vožnjah, atrakcijah in zanimivih izzivih skupaj z najljubšimi nindža junaki. Poženite se po zraku z letečim Ninjago, ki več kot 20 metrov nad tlemi leti več kot 50 km/h.

JUMANJI PUSTOLOVŠČINA

PPripravite se na vznemirljiv pobeg s prvim adrenalinskim vlakcem na temo Jumanji. Divje potovanje v neukročeno kraljestvo Jumanji, kjer lahko le vaša pogumnost razbije prekletstvo. Prečkajte džungelsko pokrajino z lastnim vozilom 4×4 in se soočite z nevarnimi srečanji z divjimi zvermi, zahrbtnimi ovirami in strašnim kamnitim velikanom. Tekmujte s časom, da bi sveti dragulj vrnili v častitljivo svetišče in rešili Jumanji pred neizbežno pogubo.

Izberite svojo Supra Travel ponudbo