HURA! IMAMO NOVO SPLETNO STRAN. ČE BOSTE IMELI TEŽAVE Z REZERVACIJO, NAM PIŠITE NA INFO@SUPRATRAVEL.SI

EXIT FESTIVAL 2024

Vstopite v svet, kjer glasba presega meje in strast razvnema noč. Festival Exit v Novem Sadu vabi s svojim kalejdoskopom zvokov, ki tkejo tapiserijo evforije. Med utripom basov in utripajočimi lučmi se duše združijo v plesu osvoboditve. Stopite v kraljestvo nepozabnih trenutkov, kjer utripa ljubezen in je vsaka melodija spomin. Doživite nepozabno.

Prebudite svoje supermoči

EXIT je večkrat svetovno nagrajeni poletni glasbeni festival, ki poteka na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu v Srbiji in na katerem nastopa več kot 1000 izvajalcev na več kot 40 odrih in festivalskih območjih.

Leta 2013 in 2017 je bil uradno razglašen za najboljši veliki evropski festival na podelitvi EU Festival Awards. Nagrade EU Festival Awards veljajo za eno najvplivnejših festivalskih nagrad na svetu. Festival EXIT je leta 2007 prejel tudi nagrado “Best Overseas Festival” na UK Festival Awards ter naziv “Best Summer Music Festival in Europe” za leto 2016, ki ga podeljuje potovalni portal “European Best Destinations” v sodelovanju z Evropsko komisijo.

Supra Travel je uradna agencija festivala EXIT od leta 2005.

Top doživetja na Exitu

Izkušnje, ki si jih boste zapomnili za vedno

TESLA MAIN STAGE

Največji oder festivala EXIT. V poklon svetovno priznanemu izumitelju, futuristu in vizionarju se je glavni oder festivala EXIT močno spremenil in dobil novo ime – Tesla Universe! Oder Tesla Universe festivala EXIT se nahaja v samem središču Petrovaradinske trdnjave in sprejme več kot 35.000 ljudi!

Znan je po svoji žanrski raznolikosti, na njem pa vsako leto nastopajo skrbno izbrane glasbene legende, pa tudi mladi novi vzhajajoči izvajalci iz žanrov popa, rocka, punka, metala, hip-hopa, trapa in elektronske glasbe.

DANCE ARENA

Ko julij potrka na vrata, se vse oči svetovne elektronske glasbene scene usmerijo v spektakularno mts Dance Areno. Zgodovina svetovno hvaljenega odra na festivalu EXIT je polna neverjetnih trenutkov, čarobnih sončnih vzhodov, zabave nenasitnega občinstva in vseh največjih elektronskih izvajalcev na svetu.

Dance Arena je med Dji prejela kultni status prizorišča, kjer nastopajo najboljši.

MESTO NOVI SAD

Novi Sad leži na obrežju Donave in je srbska kulturna zakladnica. Slovi po trdnjavi Petrovaradin, na kateri se odvija priznani festival EXIT. V Novem Sadu, ki ima večstoletno zgodovino, se nahajata Muzej Vojvodine in veličastna Marijina cerkev. Živahne ulice krasijo očarljive kavarne, galerije in živahne tržnice, ki obiskovalcem ponujajo čudovito mešanico zgodovine, kulture in gostoljubnosti.

Izberite svojo Supra Travel festivalsko ponudbo

Prijavite se na najboljše ponudbe

Ugodne ponudbe po izjemnih cenah, naravnost v vaš poštni predal

Please wait...

Hvala za prijavo!

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja

Na vrh strani