EP NEMČIJA 2024

Podprimo slovensko nogometno reprezentanco na največjem športnem dogodku leta. Pripravite se na ultimativni spektakel in se nam pridružite v Stuttgartu, Munchenu in Kolnu, kjer bo naša reprezentanca igrala z Dansko, Srbsko in Angleško ekipo. Zagotovite si svojo prosto mesto na Supra Travel odpravi v Nemčijo.

Slovenija gre naprej!

Nogometna pravljica je letos ponovno postala resničnost. Slovenija se je po več kot 24 letih uvrstila na evropsko prvenstvo v Nemčiji. Naša reprezentanca si zasluži odlično podporo navijačev in vabimo vas, da se nam pridružite na poti v Nemčijo.

Letošnja izvedba EP bo gostila 24 reprezentanc, ki bodo v 10 nemških mestih odgirale skupaj 51 tekem. Od začetnega udarca v Munchenu, do finalne tekme v Berlinu, bo minilo natanko 30 dni. V Nemčiji pričakujemo več deset tisoč slovenskih navijačev, zato si svoje prosto mesto na avtobusu zagotovite pravočasno. Število vseh prostih mest je omejeno.

POMEMBNO
Supra Travel paketi ne vključujejo vstopnic za ogled tekem. Supra Travel NE PRODAJA vstopnic za oglede tekem, ki si jih morajo kupci zagotoviti samo preko uradnih prodajnih kanalov UEFA.

Top doživetja na EP Nemčija 2024

Izkušnje, ki si jih boste zapomnili za vedno

STUTTGART, 16.6.2024

Otvoritvena tekma slovenske nogometne reprezentance, Slovenija–Danska v Stuttgartu. MHP Arena, kjer bo tekma, sprejme več kot 60.000 obiskovalcev. Stuttgart je glavno mesto v zvezni deželi Baden-Württemberg na jugozahodu Nemčije, locirano v slikoviti dolini reke Neckar. Izstopa kot središče avtomobilske industrije, saj imajo priznane avtomobilske družbe, kot so Mercedes-Benz in Porsche, svoja sedeža prav tu.

V ponudbi avtobusni prevoz.

MÜNCHEN, 20.6.2024

Druga tekma slovenske nogometne reprezentance na evropskem prvenstvu, ki prinaša tudi največ čustvenega naboja. Tekma Slovenija – Srbija bo potekala na drugem največjem nemškem štadionu, Alianz Areni v Münchenu, ki sprejme več kot 75.000 obiskovalcev. München, glavno mesto bavarske dežele v južni Nemčiji, je živahno mesto, znano po svoji bogati zgodovini, kulturi in pivskih vrtovih.

V ponudbi avtobusni prevoz.

KÖLN, 25.6.2024

Tretja, odločilna tekma slovenske nogometne reprezentance na evropskem prevenstvu, med Slovenijo – Anglijo. Tekma bo potekala v mestu Köln, na RheineEnergie Stadion, ki sprejme 50.000 obiskovalcev. Köln, mesto v zahodni Nemčiji, je eno najstarejših in najbolj zanimivih mest na Renu, znano po svoji veličastni katedrali, ki je ena najvišjih cerkva v Evropi.

V ponudbi avtobusni prevoz.

Izberite svojo Supra Travel ponudbo