ABSOLVENTSKI IZLET

Grčija je polna mitske preteklosti. Prežeta je z bogovi, epohalnimi bitkami in zgodovinsko tradicijo. Potovati v Grčijo pomeni okusiti pravo Sredozemlje, opojno moč sonca in svežino morja. Grčija je dežela odlične morske hrane, najboljšega oljčnega olja in poživljajočega vina.

Otok Zakintos leži najjužneje v Jonskem morju. Otok krasijo čisto morje, zares dolge peščene plaže, bogata grška tradicija ter seveda živahna obmorska mesteca. V glavnem središču za mlade na otoku, mestu Laganas, zabave trajajo dolgo v noč. Lepote otoka so prevzele že Benečane, ki so Zakintos poimenovali »Fiore di Levante« oz. roža vzhoda.

Top doživetja na Absolventu Zakintos

Izkušnje, ki si jih boste zapomnili za vedno

OGNJENI ZMAJ

Na hrbtu zmaja, ki bruha ogenj, si oglejte življenje v srednjeveškem gradu, spoznajte pogumne viteze in čudovite dame. A pozor – naj vas zmaj LEGO, ki varuje prostore z zakladom, ne prestraši! Izhod skozi zunanja vrata vas pripelje do finala, ki vas bo pretresel in pognal adrenalin po telesu.

SVET LEGO NINJAGO

Vstopite v akcijsko vesolje LEGO Ninjago, kjer lahko ambiciozni nindže preizkusijo svoje spretnosti na vznemirljivih vožnjah, atrakcijah in zanimivih izzivih skupaj z najljubšimi nindža junaki. Poženite se po zraku z letečim Ninjago, ki več kot 20 metrov nad tlemi leti več kot 50 km/h.

MAXIMUS TOBOGAN

Na 17 metrov visokem toboganu se na krilih Maxima, veličastnega varuha LEGO Mythica, zavrtite po nebu! Na prvem toboganu Legoland Wing Coaster na svetu se boste v spirali vrteli s hitrostjo 15 metrov na sekundo in se z glavo zaleteli v štorkljo, medtem ko bodo vaše noge visele v zraku: takšen je občutek svobode!

Popolna pustolovščina za frajerje in frajerke od osnovnošolskih let dalje.

Izberite svojo Supra ponudbo