REZERVACIJO ZA ŽELJENO POTOVANJE NAM LAHKO POŠLJETE TUDI NA INFO@SUPRATRAVEL.SI

Izlet BAVARSKI GRADOVI

Bavarski gradovi, kot sta Neuschwanstein in Hohenschwangau, očarajo s svojo pravljično arhitekturo in osupljivimi alpskimi razgledi. Te ikonične destinacije privabljajo obiskovalce s svojo bogato zgodovino, romantičnimi zgodbami in nepozabnimi razgledi na bavarsko pokrajino.

Izlet BAVARSKI GRADOVI s Supra Travel

Izberite svojo Supra Travel ponudbo:

+10.000 potnikov

Nam je zaupalo v letu 2023

Primerno za vse generacije

Za prijatelje, družine in posameznike

BREZPLAČNA ODPOVED

Do 40 dni pred odhodom

Top doživetja – Izlet Bavarski gradovi

Izkušnje, ki si jih boste zapomnili za vedno

GRAD NEUSCHWANSTEIN

Ena izmed najlepših evropskih grajskih znamenitosti, se nahaja na Bavarskem na jugu Nemčije. Zgrajen v 19. stoletju po naročilu Ludvika II., je znan po svoji osupljivi romantični arhitekturi in čudovitih razgledih na Alpe. Grad navdihuje pravljična atmosfera s svojimi stolpi, okrasnimi fasadami in bogato notranjostjo, vključno z razkošnimi dvoranami in umetniškimi detajli. Neuschwanstein je priljubljena destinacija, ki obiskovalce očara s svojo zgodovino in romantičnim čarom.

GRAD LINDERHOF

Grad Linderhof, eden izmed treh gradov kralja Ludvika II., se nahaja v Bavarskem, Nemčija. Zgrajen v letih 1869–1886, je edini grad, ki ga je Ludvik II. dokončal. Grad je zasnovan v baročnem slogu in spominja na francoski Versailles ter dvorac Fontainebleau. Kompleks vključuje glavno zgradbo z bogato okrašenimi notranjostmi, vključno z zlatim salonkom in kraljevim apartmajem. Okoli gradu se razprostira obsežen park z več fontanami, jezerom in umetniškimi grotami. Linderhof je bil prvotno zamišljen kot osebno zatočišče kralja.

BAVARSKA & KULINARIKA

Bavarska kuhinja vključuje različne tradicionalne jedi, značilne za to regijo Nemčije. Med njimi je Weißwurst, klobasa iz belega mesa, običajno postrežena s sladkim senfom. Schweinshaxe je pečena svinjska kolenska, pogosto spremljana z rdečim zeljem in knedli. Kartoffelknödel (krompirjevi knedli) in Semmelknödel (kruhovi knedli) sta priljubljeni prilogi, ki dopolnjujeta glavne jedi. Bavarska piva vključujejo Helles (svetlo lager), Dunkel (temno lager) in Weißbier (pšenično pivo), ki so znana po svoji kakovosti in značilnih okusih.

Prijavite se na najboljše ponudbe

Ugodne ponudbe po izjemnih cenah, naravnost v vaš poštni predal

Please wait...

Hvala za prijavo!

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja

Na vrh strani