PREDBOŽIČNI TRST & PORTOPICCOLO

Zaradi vas smo vodilni ponudnik

Vsako leto nam svoja predbožična doživetja zaupa več kot 5000 Slovenk in Slovencev! Smo največji organizator avtobusnih predbožičnih izletov v Sloveniji, z največjo izbiro programov na več kot 30 destinacij in skupaj v več kot 100 terminih.

SUPRA TRAVEL GARANCIJA za vse predbožične izlete:
– NAJNIŽJE cene v Sloveniji.
– BREZPLAČNA ODPOVED do 40 dni pred potovanjem.
– plačilo na do 3 OBROKE BREZ OBRESTI.
– ob prijavi PLAČATE SAMO 10 EUR.

Top doživetja na predbožičnih izletih

Izkušnje, ki si jih boste zapomnili za vedno

NAJLEPŠE METROPOLE

Na hrbtu zmaja, ki bruha ogenj, si oglejte življenje v srednjeveškem gradu, spoznajte pogumne viteze in čudovite dame. A pozor – naj vas zmaj LEGO, ki varuje prostore z zakladom, ne prestraši! Izhod skozi zunanja vrata vas pripelje do finala, ki vas bo pretresel in pognal adrenalin po telesu.

POVABITE SVOJE NAJLJUBŠE

Vstopite v akcijsko vesolje LEGO Ninjago, kjer lahko ambiciozni nindže preizkusijo svoje spretnosti na vznemirljivih vožnjah, atrakcijah in zanimivih izzivih skupaj z najljubšimi nindža junaki. Poženite se po zraku z letečim Ninjago, ki več kot 20 metrov nad tlemi leti več kot 50 km/h.

BOŽIČNE STOJNICE & KUHANČKI

Na 17 metrov visokem toboganu se na krilih Maxima, veličastnega varuha LEGO Mythica, zavrtite po nebu! Na prvem toboganu Legoland Wing Coaster na svetu se boste v spirali vrteli s hitrostjo 15 metrov na sekundo in se z glavo zaleteli v štorkljo, medtem ko bodo vaše noge visele v zraku: takšen je občutek svobode!

Popolna pustolovščina za frajerje in frajerke od osnovnošolskih let dalje.

Izberite svojo Supra ponudbo