REZERVACIJO ZA ŽELJENO POTOVANJE NAM LAHKO POŠLJETE TUDI NA INFO@SUPRATRAVEL.SI

Novo leto AZURNA OBALA za odrasle

NOVO LETO AZURNA OBALA – ZA ODRASLE

Azurna obala za novo leto ponuja eleganco in milo sredozemsko podnebje. Uživajte v luksuznih obmorskih mestih, kot sta Nica in Cannes, prazničnih zabavah, izvrstni kulinariki ter spektakularnih ognjemetih ob morju.

NOVO LETO AZURNA OBALA – ZA ODRASLE

Azurna obala za novo leto navdušuje z blagim podnebjem in prestižnimi destinacijami, kot so Nica, Cannes in Monaco. Praznično vzdušje dopolnjujejo obmorski sejmi, elegantne restavracije in vrhunska francoska kuhinja. Sprehodite se po čudovitih promenadah, uživajte v sproščenem vzdušju, luksuznih hotelih ter spektakularnih ognjemetih, ki ob polnoči osvetlijo Sredozemsko morje.

SUPRA TRAVEL GARANCIJA za vse izlete:
– NAJNIŽJE cene v Sloveniji.
– BREZPLAČNA ODPOVED do 40 dni pred potovanjem.
– plačilo na do 3 OBROKE BREZ OBRESTI.
– ob prijavi PLAČATE SAMO 10 EUR.

Izberite svojo Supra ponudbo

Top doživetja – Azurna obala, novo leto za odrasle

Izkušnje, ki si jih boste zapomnili za vedno

Novo leto AZURNA OBALA za odrasle

OGNJENI ZMAJ

Na hrbtu zmaja, ki bruha ogenj, si oglejte življenje v srednjeveškem gradu, spoznajte pogumne viteze in čudovite dame. A pozor – naj vas zmaj LEGO, ki varuje prostore z zakladom, ne prestraši! Izhod skozi zunanja vrata vas pripelje do finala, ki vas bo pretresel in pognal adrenalin po telesu.

Novo leto AZURNA OBALA za odrasle

SVET LEGO NINJAGO

Vstopite v akcijsko vesolje LEGO Ninjago, kjer lahko ambiciozni nindže preizkusijo svoje spretnosti na vznemirljivih vožnjah, atrakcijah in zanimivih izzivih skupaj z najljubšimi nindža junaki. Poženite se po zraku z letečim Ninjago, ki več kot 20 metrov nad tlemi leti več kot 50 km/h.

MAXIMUS TOBOGAN

Na 17 metrov visokem toboganu se na krilih Maxima, veličastnega varuha LEGO Mythica, zavrtite po nebu! Na prvem toboganu Legoland Wing Coaster na svetu se boste v spirali vrteli s hitrostjo 15 metrov na sekundo in se z glavo zaleteli v štorkljo, medtem ko bodo vaše noge visele v zraku: takšen je občutek svobode!

Popolna pustolovščina za frajerje in frajerke od osnovnošolskih let dalje.

Prijavite se na najboljše ponudbe

Ugodne ponudbe po izjemnih cenah, naravnost v vaš poštni predal

Please wait...

Hvala za prijavo!

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja

Na vrh strani