POKLIČITE NAS

info@supratravel.si


KAKO OPRAVITI NAKUP

KAKO REZERVIRAM IN PLAČAM IZBRANO PONUDBO?

Ko izberete želeni aranžma, kliknete pri ceniku povezavo Rezerviraj in odprl se vam bo nov zavihek. Nato vnesete zahtevane podatke v okenca ter s klikom na povezavo Rezerviraj in pošlji podate neobvezno povpraševanje oz. zavezujočo rezervacijo.


Na vašo rezervacijo/povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v 8 delovnih urah, in poslali nosilcu potovanja ustrezno dokumentacijo/pogodbo, skupaj z navodili za plačilo.


V kolikor je na pogodbi vse v skladu z vašimi željami in vam ponudba še vedno ustreza, je potrebno rezervacijo potrditi in izvršiti plačilo. Če zahtevamo potrdilo o plačilu, ga je potrebno v čim krajšem času poslati na elektronski naslov: info@supratravel.si ali po faxu: 01 200 40 20.
Šele po prejemu akontacije postane rezervacija fiksna. Kakršnekoli spremembe od tega trenutka naprej so sicer možne, vendar se vsaka sprememba oz. stornacija/prekinitev rezervacije obravnava po splošnih pogojih poslovanja.

Rezervacija/Pogodba je potrjena z vašim plačilom in velja kot potovalni dokumet skupaj z obvestilom o odhodu. Podrobno obvestilo o odhodu boste prejeli najkasneje do 3 dni pred pričetkom potovanja na vaš elektronski naslov. V primeru, da obvestila o odhodu ne boste prejeli pravočasno (preverite tudi spam oz. nezaželjeno pošto), nas nemudoma kontaktirajte.

LAHKO REZERVACIJO ODPOVEM ALI SPREMENIM?

Vašo rezervacijo lahko kadarkoli stornirate ali spremenite, vendar je to potrebno storiti pisno oz. osebno v naši turistični agenciji. Ker zaradi odpovedi ali spremembe vedno nastanejo stroški, vas prosimo, da se obrnete na naš klicni center, kjer vam bomo z veseljem pojasnili podrobnosti in vam pomagali.


Vsi podatki, ki jih posredujete med uporabo strani, so zaščiteni pred zlorabo. Vaši podatki so zaščiteni v skladu z zakonom, uporaba pa omejena na potrebe izvajanja rezervacije v vašem imenu. Podatki o nosilcu rezervacije in potnikih bodo posredovani samo organizatorju potovanja za potrebe rezervacije.

PRIJAVI SE NA NAJBOLJŠE PONUDBE
Ugodne ponudbe po izjemnih cenah, naravnost v vaš poštni predal

       


041 818 403